Ya Allah , kurniakanlah kepada kami daripada pasangan-pasangan hidup kami, dan zuriat-zuriat kami apa sahaja yang menyejukkan mata kami dan jadikanlah kami sebagai ikutan bagi orang-orang yang bertaqwa . amin .

Tuesday, 19 February 2013

Aktiviti CNY


seminggu dah berlalu CNY tp masih lagi mood berhoholiday kan,kan ??? kan best dapat cuti gaji jalan, kuikuikui . holiday cny aritu my amily & family in law bercuti-cuti di Teluk Batik . family mak i xdpt join sbb ada kenduri di Kedah so sad :( . bg memeriahkan & menambahkan orang i pun ajak BFF umairah , nasib diowng mau ikut  so happy & meriah la sikit . anak gadis i pun apa lg...kemain la happynya .



tadaaa..anak gadis yg semakin membesar & mengembirakan hati . sesampai jew, mood umairah happy sbb dah charge dalam kereta, good girl . salin-salin pkaian & kemas-kemas barang . xbole mandi lagi sbb kena tunggu atuk & nenek sampai dulu . 



yg bertudung putih tu MIL i . muka dia mmg mcm tu bila bergambar , korang jgn plk pikir bukan-bukan melihat wajahnya yew . nonono . yg bertudung biru & si baju hitam tu adik-adik ipar i . suami i ada 3 orang adik beradik jew, kitaowng jenis x ramai adik beradik . 


yg sedang berusaha mengipas nie FIL i . so kecik badan tp badan anak-anak semua sihat2 . hahahaha . time nie i dah mandi-manda dgn budak2 . rasa lama giler x mandi pantai kot . after kitaowng makan, adik beradik sepaka naik banana boat . best giler wei...tp nasib baik x lemah biasa la mak jemah xreti berenang . after naik banana boat naik plk boat pusing-pusing teluk batik , time tu feling-feling Langkawi sikit . hehehehe . time nie tugas menjaga umirah telah di serah kpd atuk & nenek . weeehuu!!!enjoy ...


BFF umairah


muka-muka happy KAMI bercuti ^_^



suami isteri

bila dah bermandi-manda paling leceh skali ialah utk salin pakaian . aduhai berbaris punya la panjang, nasib baik umairah just mandi air mineral, selamat la sikit & time mandi tu mood nak terbuang besar xdew, kuikuikuikui . ptg kitaowng pun gerak balik semua badan dah penat u alls . ingat mlm nak berkaroke tp xjadi badan letih .

keesokan ari pg umah FIL & mulakan aktiviti . malam tu decide just nak makan ringan-ringan & tmpt pilihan murtabak Greentown . mmg terbaik murtabak nie .

time makan plk umairah elok-elok tidur sbb kepenatan main time siang . alhamdulillah kita makan dengan tenang . sian ko anak x dpt makan..xpew ko tidur lagi best...^____^

 makan!!!!


sanggupkah ANDA ??????

after eat-eat mil & fil bawak umairah balik & kami adik-beradik enjoy . yes!!tq mak abah sbb bg peluang suami isteri nie bersuka ria . hehehehe . so kami adik-beradik decide utk bekaroke & SIL i belanja . tu yg TERBAIKKK!!!! tq dik ko belanja kami :)



karoke time . i love my family ^_^

ini lah kisah percutian CNY . yg penting dalam bercuti BAJET . tidak mengeluarkan kos yg banyak tp HAPPY ALWAYS . itu yg penting . :)





PECAH KACA PECAH GELAS, DAH BACA HARAP BALAS {。^___^。}

12 000 comment: