Ya Allah , kurniakanlah kepada kami daripada pasangan-pasangan hidup kami, dan zuriat-zuriat kami apa sahaja yang menyejukkan mata kami dan jadikanlah kami sebagai ikutan bagi orang-orang yang bertaqwa . amin .

Monday, 18 February 2013

BR1M 2.0






khamis lepas ira saje2 soh suami semak nama kat MDKK ada x nama untuk BR1M , mana tau dapat untuk kali ke-2, semak2 tengok2 ada & suami terus dapat baucer & cash money . Alhamdulillah rezeki akhir2 bulan . dapat la membeli keperluan umairah & rumah . bila ada anak nie, mak abah dah x ingat semua ingat anak jew . bila ada lebih-lebih baru la untuk mak abah .

Ya Allah, aku bersyukur atas nikmatmu Ya Allah . amin .




PECAH KACA PECAH GELAS, DAH BACA HARAP BALAS {。^___^。}

15 000 comment:

:: Mrs.Eady :: said...

alhamdulillah~

Mommy_Cha said...

alhamdulillah...bilalah turn momycha ni...belum dapat2 lagi...ingat nak membeli sesuatu kahkahkah!

Puan Ira said...

@:: Mrs.Eady ::
alhamdulillah.. :)

Puan Ira said...

@Mommy_Cha

apakah itu???hehehe

Cik Puan Rara said...

ira,rara x apply pon.takut x layak.kelayakkan dye cane eh.

Cik Puan Rara said...

ira leh x nk copy ayat untuk umairah tu.hehehe

CikNaa said...

hai.. bila la mama afiq nak dapat pulok nih.. nak beli barang adik baby :)

Puan Ira said...

@Cik Puan Rara

pendapatan isi rumah kurang dari 3ribu...

Puan Ira said...

@Cik Puan Rara

copy jew.... :)

Puan Ira said...

@CikNaa

sabar yew mama afiq..nnti turn awak plk..hehehe

UMIE SUE said...

su pun xdpt lg..nak betulkan kereta..hehhe

nuyui a.k.a miss YUI said...

oh, leh check terus situ ea kak..

nuyui a.k.a miss YUI said...

oh, leh check terus situ ea kak..

Puan Ira said...

@UMIE SUE

nnti dpt la tu...

Puan Ira said...

@nuyui a.k.a miss YUI

bole..xpun terus kol LHDN