Ya Allah , kurniakanlah kepada kami daripada pasangan-pasangan hidup kami, dan zuriat-zuriat kami apa sahaja yang menyejukkan mata kami dan jadikanlah kami sebagai ikutan bagi orang-orang yang bertaqwa . amin .

Monday, 14 January 2013

Tips untuk ulangtahun perkahwinan :)


hai korang, no mood nak mengupdate la but kali nie update sbb ada something utk minta bantuan korang . next month annivesary pernikahan ira yg ke-2 . dua tahun u alls tp rasa mcm baru sehari jew menikah . bila pikir-pikir idea rasa mcm serabut sgt . mula-mula idea nak pg bercuti berdua tinggal si umairah tp kitaorg baru jew mulakan bisnes so kalau byk2 cuti customer x suka plak . so i decide cr sesuatu pekara yg boleh buat dia terharu mcm sambut birthday boy kat entry nie . ingat senang nak lunturkan air mata lelaki nie . 

kalau di imbas kembali masa awal perkahwinan, ira just honeymoon ke Cameron Highlands, pastu first annivesary just sambut makan pulut kuning lepas pantang and now second still no idea . so boleh la korang membantu ira yew utk mencari-cari idea menarik & berekonomi ok . hehehehehe....



HONEYMOON
 Boolat itu KAMI
Lokasi : CAMERON HIGHLANDS




 1st ANNIVESARY
 Potong pulut Kuning
Lokasi : RUMAH MAK AT CHANDAN DESA




 2nd ANNIVESARY
 ???????Lokasi : ?????



  moga-moga pernikahan kami ini kekal hingga akhir hayat dunia akhirat, amin . 





 





PECAH KACA PECAH GELAS, DAH BACA HARAP BALAS {。^___^。}

7 000 comment:

MizzTina said...

moga berkekalan hingga syurga..

Kakzakie said...

Kakak jarang celebrate in proper Ira so tak dapatlah nak bagi suggestion. Dah 17 tahun pun kakak tak pernah sambut tau.

Anyway buat Ira tahniah moga terus diberkati rumahtangga yg dibina.

nuyui a.k.a miss YUI said...

pergi langkawi..besh2..hihi..

P/s: InsyaALLAH t leh jumpa akk plak..hihi

Puan Ira said...

@MizzTina
tq awak..

Puan Ira said...

@Kakzakie

amin..tq akak

Puan Ira said...

@nuyui a.k.a miss YUI

nnti makan la sate & yong tau foo yew..hehehe

cha said...

Pangkor pun ok. Dekat je kanu kat perak jugak hehe. Btw bila anny u ni? Happy anniversary u :)