Ya Allah , kurniakanlah kepada kami daripada pasangan-pasangan hidup kami, dan zuriat-zuriat kami apa sahaja yang menyejukkan mata kami dan jadikanlah kami sebagai ikutan bagi orang-orang yang bertaqwa . amin .

Tuesday, 19 June 2012

Romantic Birthday Surprise 4 Kanda!!

 Alhamdulillah segala yang dirancang menjadi.  nie first time ira buat surprise birthday utk suami tercinta . agak mencabar jugak sbb dengan anak kecil lagi tp alhamdulillah tiada halangan tp perasaan berdebardebar time buat persiapan takut x menjadi, HeHehE. tq umairah sbb beri kerjasama dgn mak yew .  {^◕‿◕^} .

PERSIAPAN
 -romantic dinner menu : spageti buatan sendiri :)
- banner ( Happy Birthday Kanda)
-lilin merah
-kad birthday hijau buatan sendiri ;)
-cake (bluberry cheese)
-hadiah
-turn off lampu n tv =)

 TEMPAT SEMBUNYI

  tadaaa...nie la tempat persembunyian segala barang-barang dalam MESIN BASUH, kau hado???den hado.. idea bubuh dlm mesin basuh nie dtg tiba2 je, sbb dah abis akal kt mana nak simpan , nsb la suami x bukak mesin basuh .  lg un bajubaju kotor ira masuk dlm bakul dulu bila nk basuh baru masuk dlm mesin utk mengelakkan baju berbau busuk masham . 


sebelum memulakan kerjakerja kena tidurkan umairah dulu yew , supaya kerja berjalan dengan lancar . tp sebelum ira tidurkan umairah ada psnan "umairah..hari ni hari jadi abah, mak tidurkan umairah dulu yew..nnti pukul 12pg umairah magun kita celebrate samasama "


" HAPPY BIRTHDAY KANDA "
16 / 06 / 2012


 romantic birthday surprise 


 birthday boy . surprise ira menjd & time suami masuk pintu rumah after balik meniaga yong tau foo ira nmpk takungan air mata suami .  msti suami tekejut tp nsb x pengsan jew . 
 dan last skali pic ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

umairah bangun utk sambut birthday abah .
we u always abah



PECAH KACA PECAH GELAS, DAH BACA HARAP BALAS {。^___^。}

8 000 comment:

Nor Idayu Abd Rahman said...

sweetnye ira!!!!

CikNaa said...

alalala.. bagus nye mommy ni.. suke tengok anak ngan papa dia senyum oke..

Cikpuan rara said...

so sweeetttt ira =)

CikPuan Ira said...

nor idayu : hehehe..first time nie daling

CikPuan Ira said...

cik naa : anak telebih excited ^_^

CikPuan Ira said...

cik naa : anak telebih excited ^_^

izla said...

umairah comel :)

sweetnya buat surprise gini.
nak tiru nanti boleh ? hehe

CikPuan Ira said...

@izla

tq :)

bole jew...nnti ada awk ada idea bole share2..hehehe