Ya Allah , kurniakanlah kepada kami daripada pasangan-pasangan hidup kami, dan zuriat-zuriat kami apa sahaja yang menyejukkan mata kami dan jadikanlah kami sebagai ikutan bagi orang-orang yang bertaqwa . amin .

Monday, 21 January 2013

Tahniah JOZAN MLM 2012


sapa tengok Maharaja Lawak Mega 2012 akhir ???? sila cium pipi . rasanya majoriti tgk kot, xkira la korang tgk kat umah or kedai makan . korang puas hati x dengan senarai kemenangan ????? kalau korang x puas hati pun bukan korang ada kuasa utk BERTUKAR pemenang . tp kehadiran Johan bambam mmg best la ikutkan ira nak SHIRO JUARA tp setelah kehadiran Johan mmg akan tau JOZAN JUARA . rasanya Johan tu yg menyerikan Jozan kalau harapkan Zizan rasa mcm hancur jew .... tp kalau SHIRO x juara napa xdpt naib juara, rasanya JAMBU x best mlm tu . yg paling x best aku rasa BOBOI . mmg x minat la..tp dapat jugak no.4 . ingat no.5,hehehehe. ok la perkara dah berlalu pun , pemenang pun dah ada nk marah2 pun tada guna, nasi dah menjadi bubur,kuikuikui so kepada pemenang-pemenang Maharaja Lawak Mega 2012 TAHNIAH yew . sekian . kalau ada MLM lagi this year harap2 ada SEPAHTU .

JUARA

JOZAN


NAIB JUARA

JAMBU

NO. 3

 SHIRO
syg : abang, semalam syg kira bintang ada 100 bintang tp hari ni ada 99 bintang ,
abang : mana lagi 1 bintang ?
syg : 1 bintang lagi ada dalam hati abang . hahahahaha .

yes!!!ayat ini bole dipakai untuk cintancintun dgn suami....kikikiki


 NO. 4

BOBOI


NO. 5

SAYWHO




PECAH KACA PECAH GELAS, DAH BACA HARAP BALAS {。^___^。}

3 000 comment:

MizzTina said...

miahaha..suka gak ayat shiro tu..

CikNaa said...

cari kt utube tak dapat2 tgk..

cha said...

kalau ada sepah lg best huhu