Ya Allah , kurniakanlah kepada kami daripada pasangan-pasangan hidup kami, dan zuriat-zuriat kami apa sahaja yang menyejukkan mata kami dan jadikanlah kami sebagai ikutan bagi orang-orang yang bertaqwa . amin .

Tuesday, 22 January 2013

berHELLO KITTY


sekarang nie baru rasa HELLO KITTY tu sweet sgt . sebenarnya bukan x minat benda comel-comel nie tp xberkesempatan nak melayan minat la . dari kecik lagi jenis xda satu karaktor katun yg menjadi setia utk diminati . maybe sbb i anak sulung , abah pulak meninggal usia ira kecil so ira lebih pentingkan tanggungjawab.. nak beli barang pun syg duit membazir bukan-bukan . dulu hidup bukan senang mcm skrg . 

rasa-rasanya kalau nak pupuk minat anak ok x ??? umairah nie kalau ditgk-tgk pandangan mata kasar ira dia ni lebih tejerumus pada boboy la . kalau kat umah xdew patung-patung nie, smua lori2, bola2, abc . faktor utama x beli patung sbb takut berhabuk dia sesak nafas . lagi pun atuk umairah x bg main patung . pastu rambut x bole panjang kalau x abis rambut ditarik2 . tp bila dipikirkan balik kalau umairah ada bilik khas, katil khas bole kot berhias mcm gugurl padahal kitaowng tido pakai toto jew hahahahaha . dulu tido berkatil tp umairah x mau tido asing so sgt sempit last-last tido bertoto . so mmg xdew bilik khas utk kami . bilik yg ada dihias dan dibiarkan . kuikuikui... so mmg berazam kalau ada RUMAH SENDIRI nak berhias rumah cantik-cantik & yg penting ala-ala pink . bg hati dalam rumah soft-soft jew ^____^



 dr luar dah berHELLO KITTY ^_^


 ruang tamu . sweet sgt !!!


 bedroom

 kidroom


 kitchen



toilet


hope akan tercapai impian berHELLO KITTY ^___^






PECAH KACA PECAH GELAS, DAH BACA HARAP BALAS {。^___^。}

7 000 comment:

e k i n ♥ y u s r i said...

like byk2!!

Kakzakie said...

Aduhai kalau kakak dapat macam ini ira alangkah bahagianya. Toilet dia pun menarik betul..

cha said...

comel sgt masalahnya husband kita sanggup ke? haha

UMIE SUE said...

haaaaaaaaaaaaa..su pun nk klu cam ni

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nakkkkkkkkkkk mcm tu...comel hahaha

Mommy_Cha said...

hamboi yang toilet tu takbley tahan.

hoi awatla kiut sangat hello kitty ni? rasa nak colek sekor bawak balik umah...hahahaha!

D Yatie said...

comel! comel! comel! saya pun nak gitu. hahahahaha.