Ya Allah , kurniakanlah kepada kami daripada pasangan-pasangan hidup kami, dan zuriat-zuriat kami apa sahaja yang menyejukkan mata kami dan jadikanlah kami sebagai ikutan bagi orang-orang yang bertaqwa . amin .

Tuesday, 11 December 2012

weekend yg FULL


Assalamualaikum w.b.t . 

Hai .

u alls sihat ???? cuti last week korang mcm mana??? bg cuti minggu ira sgt2 full . letihnya la rasa badan nie tp enjoy ^____^ . ok mulakan cerita yew . 

1) Attend perkahwinan blogger online shop .

rasanya nie kali pertama attend majlis blogger . sebenarnya mak blogger nie satu office dgn ira & rumah pun dekat . so harus la kita pg boleh makan FREE . hehehehehe . 


meja santapan


pelamin yg comel ^_^


hantaran lelaki & perempuan


tema pengantin : purple orange

and last sekali

 
doorgift :) . 

wedding yg ira ckp adalah owner online shop DALZBUTTONCRAFT .

2) Bercuti di Pulau Pinang

Percutian nie mula-mula x menjadi , kitaowng begerak ke penang pun dah pukul 5.00ptg . kami buat penang tu mcm dekat jew dgn umah kitaowg.. perjalanan mengambil masa 2jam 30minit nak sampai ke 
Batu Feringgi . last-last kitaowng sampai dekat pukul 9 malam sbb jem . aduhai..badan rasa letih sgt2 .


hotel yg mentua ira pilih . mula-mula kami decide utk bercuti sekali but ira cancel last minit .so keluarga mentua ira jew pg bercuti . disbbkan xnak menghampakan perasaan mentua ira utk bercuti dgn umairah a.k.a cucu kesayangan diowng , suami ira janji utk ke penang ptg tu utk melawat atuk & nenek . 

sesampai jew kt hotel kitaowng terus cr bilik mentua & terus menuju katil . dah x larat rasa badan nie duduk dlm kereta . nasib la bilik hotel nie ada 2 katil queen . last-last suami ckp kita tumpang jew bilik mak nie..besok baru balik . so jadi lah percutian tanpa dirancang . dan mentua ira HAPPY ^_^


kaunter hotel sgt kemas . hotel nie full house . dasyat...


seesee . bila dah ada atuk & nenek , abah & mak x dipedulikan . amboi...


MIL & SIL . bila dah kahwin nie ada la i adik perempuan kalau x semuanya lelaki .


KESAYANGAN


 tempat kami mengisi perut yg kosong ^_^ . 
kedai nie makanan dia boleh tahan la . yg special kat kedai nie dia ada jual JERUK PAK ALI . so boleh la lepaskan hajat . hehehehe .


JERUK MADU PAK ALI
Sedapppppp!!!!!


sesi memilih


mee goreng mamak .
sgt-sgt sedap ok .


asam laksa . paling suka ^__^


passembor . wajib oder .


table yg dipenuhi makanan


damia




 cute

 manusia di malam hari



time kita berjalan-jalan kat pasar malam umairah x dpt ikut sbb atuk x bg . dia kata dah malam & mak abah horrreeyyyy!!!! boleh berjalan dgn senang . hahahahahaha!!! kejamnya makbapak . kami sampai di hotel lebih kurang pukul 12pg . badan sgt-sgt letih, basuh kaki terus tidur berdengkur . hahahaha ... 






PECAH KACA PECAH GELAS, DAH BACA HARAP BALAS {。^___^。}

2 000 comment:

Mommy_Cha said...

jeruk tu mmg wajib beli kalo pegi Penang...momy cha pon kalo blk penang harus beli nak makan punya pasal...bwk ke opis pon yer jugak...buah tangan katanyer...

Hana Soffelia said...

Sumpah, comel pelamin tu.

btw, suka pergi penang sbb mkanannya best2. dan wajib beli jeruk madu pak ali.