Ya Allah , kurniakanlah kepada kami daripada pasangan-pasangan hidup kami, dan zuriat-zuriat kami apa sahaja yang menyejukkan mata kami dan jadikanlah kami sebagai ikutan bagi orang-orang yang bertaqwa . amin .

Thursday, 13 December 2012

i believe i can fly mama ^_^


tajuk yg sgt-sgt semangat ok . aritu bawak umairah jalan-jalan kat fun fair so bg la dia main mainan pusing2 . abah tukar rm10 utk main dekat funfair . rm6 utk umairah rm4 utk mak abah main mainan tikam . hehehehe . 


umairah & kak fana . best friend umairah .


bawak anak-anak jiran sekali meramaikan fun fair .


mereka enjoy .


vroooommmmmm.............


 . so extreme mainan kapal terbang but umairah cool . mak abah jew panik . anyway umairah sgtsgt happy .
i believe i can fly mama ^_^


turn abah & mak main BINGO


5 tutup no = B I N G O


menunngu giliran ^_^


bila ingat-ingat balik kisah funfair rasa funny . dulu mak bawak kita , now kita bawak anak . rasa cepat sgt masa berlalu pergi . 

p/s utk anakku : anakku umairah semoga dirimu menjadi anak yg solehah & berjaya dimasa hadapan . insyallah mak & abah akan beri yg terbaik utk mu & adikadikmu . amin.







PECAH KACA PECAH GELAS, DAH BACA HARAP BALAS {。^___^。}

8 000 comment:

Sue-Rya Qistina said...

pandainya dia dok diam dlm mainan2 tu. hehehe

cha said...

hehe kalau i mesti gayat sikit huhu penakut

nuyui a.k.a miss YUI said...

kat dataran tu ea.. hihi..

okla walau bosan skit..skit sgt bndanya..hihi..

diana said...

anak saya lak dari dulu tak nak pergi tempat gini..kalau pi dia asyik ajak balik je..dia takut...heheh

Puan Ira said...

@Sue-Rya Qistina

sbb dia dok diam i lepaskan dia main kalau x jgn harap ;)

Puan Ira said...

@cha

hehehehe....lawak la u nie...

Puan Ira said...

@nuyui a.k.a miss YUI

yep yui...nnti bole la jmpa..

Puan Ira said...

@diana

anak ira nie mmg telebih berani.