Ya Allah , kurniakanlah kepada kami daripada pasangan-pasangan hidup kami, dan zuriat-zuriat kami apa sahaja yang menyejukkan mata kami dan jadikanlah kami sebagai ikutan bagi orang-orang yang bertaqwa . amin .

Friday, 7 December 2012

terharu :'(


entry sedih kali nie...sedih kerana gembira & rasa bertuah sgt . tq suamiku tercinta . x terkata apa yg abg beri utk syg . maafkan syg abg . semalam suami ira wat surprise . dah la kat pejabat . merah padam muka u alls .

actually ira tau dia akan wat surprise nie utk birthday ira walaupun birthday ira 17.11.2012 . korang imagine punya lama menunggu surprise dr en.suami . sebenarnya 1 week nie ira rasa geram jew tgk suami ira x tau napa , kdg2 ada jugak marah sbb x dpt hadiah lagi . ira x beharap hadiah berharga kalau sekadar kek pun jd . tp x pe la malam 17.11.2012 ira dah dpt ucapan & hadiah paling specialllllsssss!!! ^_^ . ternyata suami sy seorang yg tidak memungkiri janji akhirnya abg tunai jugak surprise abg tu .

kali terakhir ira dapat surprise dari suami ialah tahun 2010 . masa tu dia bagi sejambak bunga + cokelat + teddy bear + kad . terimanya kat office . time tu satu office gempak . malu + terharu wei... nasib surprise tahun 2012 x ramai orang yg tau ada setengah manusia jew nampak air mata ira bejujuran . muka mmg tekejut dengan hadiah suami bg & besyukur ke hadrat Allah sbb memberi suami yg terbaik utk diri nie .


 bungkusan rahsia .


 kad hari lahir .

 suami...engkau jadikanlah diriku seorang isteri syurga disisi suaminya sampai akhirat :') . syg rasa begitu berharga disisi abg . sob..sob..sob..



surat luahan hati .
RAHSIA ^__________^

and  now sy persembahkan watak utama cerita  
TERHARU :





















































terima kasih sgt-sgt . i love u .
FADHLIZIL IKRAM





PECAH KACA PECAH GELAS, DAH BACA HARAP BALAS {。^___^。}

10 000 comment:

Nor Idayu Abd Rahman said...

Wah... Sweetnya...

ctmah said...

w0w!so sweet tau.btw nak wish gak la, happy belated birthday pn Ira.panjang umur n murah rezeki selalu =)

Mommy_Cha said...

alahai u. untung nyer. dapat Galaxy S3. neway happy besday & semoga berbahagia ke anak cucu yer puan ira
:)

ieda said...

wahh alhamdulillahh
betuah badan punya suami yg sgt2 memahami dan romantik
kerana x semua isteri dpt suami yg macam nie huhu .. ;)

seronoknyaa samsung galaxy sIII tuuuuuuuuuuu ;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

alahai sweet n sungguh ohsem dapat hadiah tu hehehe

Puan Ira said...

@Nor Idayu Abd Rahman

tq ayu . ;)

Puan Ira said...

@ctmah

amin . tq ;)

Puan Ira said...

@Mommy_Cha

xmau anak cucu jew...hingga akhirat ^_^ . tq mommy cha .

Puan Ira said...

@ieda

terima kasih kak ieda...

Puan Ira said...

@Wanieys a.k.a IbuQalief

tq ibu galief...