Ya Allah , kurniakanlah kepada kami daripada pasangan-pasangan hidup kami, dan zuriat-zuriat kami apa sahaja yang menyejukkan mata kami dan jadikanlah kami sebagai ikutan bagi orang-orang yang bertaqwa . amin .

Monday, 17 December 2012

diy kad TQ

alhamdulillah kita masih bernafas di bumi yg indah nie . tp arini ira telewat plk bangun nsb la punch kad x merah . selamatttt!!! 

back to story ok . korang ingat x cerita my suami wat surprise birthday kat ira tu ?? kalau x ingat i ingat balik u alls kat cerita SINI . bila dah suami wat surprise i pun nak wat surprise jgk . hahaha . bila i dpt hadiah tu dah conform-conform suami akan tunggu ucapan TQ dr isteri tp isteri wat x tahu jew ...dari situ mula lah lakonan ira ok . i ckp dpt bungkusan tp i buka lagi so x tau apa isi bungkusan . muka suami i mcm hampa jew & tercari2 btol kew x dpt lg . dia cr satu rumah ok hadiah tu . hahahaha...

korang nak tau mana i sorok hadiah tu ???? is sorok kat bonet kereta . i doa2 harap xdew apa2 jadi kat kereta i malam tu . mula-mula i ingat nak wat surprise breakfast tp teringat plk yg jiran i cuti meniaga . so i decide surprice lunch jew la . tp pg tu before i pg kerja i dah ucap tq kat suami & kiss-kiss . merah-merah blushing muka suami . kesian ^_^ . 

sesampai opice i dpt idea utk diy kad TQ tanda menghargai segala-gala apa yg suami sy buat utk isterinya . sedaya upaya membuat kad ok . rasanya nie first time i diy kad . 


 i LOVE u
suamiku

kad nie ira dapat ilham dari belog cha masa dia wat diy kad utk annivesary dia . tq cha .


isi dalam . hehehe .
comel x????

suami i tekejut ok dapat kad nie . & ira rasa happy surprise i menjadi .

tq awak sbb menjadi suami sy . sy berdoa awak menjadi suami sy sampai akhirat . amin .





PECAH KACA PECAH GELAS, DAH BACA HARAP BALAS {。^___^。}

7 000 comment:

azizah :) said...

so sweet :) memang cantik.. moga berkekalan hingga akhir hayat :)

Kakzakie said...

Menjadi ye... suka bila dihargai. Moga terus berbahagia bersama.

ieda said...

so sweetttt

akak dah lama x buat macam nie utk hubby huhuh
sbb dah x kreatif dahhh ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

sweet sgt..comel plak tu..kretip!

Mimie said...

cantiknye kad

MizzTina said...

amboi suwitnya..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

suwiiitttt sgt2..kretip la...nak buat jg la hehehehe