Ya Allah , kurniakanlah kepada kami daripada pasangan-pasangan hidup kami, dan zuriat-zuriat kami apa sahaja yang menyejukkan mata kami dan jadikanlah kami sebagai ikutan bagi orang-orang yang bertaqwa . amin .

Wednesday, 18 July 2012

honeybunnybabymoon - part 2

hai dear, arini i nak continue entry semalam . i kata pg jmpa opah kan . i jmpa opah kat tanah rata . opah sgtsgt mesra orgnya & service mmg tiptop ;)


 Opah Strawberies & Farm


tmpt nie shuamy yg servey . pastu bila i tgk org belogbelog about opah mcm best & trus terexcited nk pg . farm ni sgt cool & romantik .


keindahan strawberi


alhamdulillah umairah tido sesampai je Opah . makabah makan dgn sesng ati ;)


muffin & ais krim homemade by Opah . kat sini i bole katakan muffin n ais krim sgt lazat . paling penting ialah buatan orang Islam .


my c o u p l e forever


ais krim TERBAIK ;)

bila kami sampai at Opah , opah kata strawberi x bole petik sbb buah masih kecil & waktu pn dh petang . pg esok (ahad) br bole petik . ada sikit terkecewa tp opah ada offer strawberi yg br di petik just rm6/box . so muka ada senyum ;) . dah ada strawberi mesti ada cokelat br alaala kak siti nurhaliza . so ptg tu dgn berpuas ati makan strawberi cokelat . tq opah .


 strawberi offer rm6/box

 abis becinta kat Opah Strawberies & Farm , we all trus balik hotel sbb terasa tired . kami nak mengumpul tenaga utk JJCM kat Pasar Malam Brincang . siapsiap semua kitaowng pun turun utk menuju ke destinasi tujuan tp pekara wajib snapsnap pic perlu ada ;)


i love umairah


my love


umairah suka baby carrier drpd stroller . muka alwas smile bila pakai baby carrier ;)

sesampai kt pasar mlm, i tengok pasar malam dah sesak dgn manusia . fuhh!!dasyat . nasib la guna baby carrier xdew la sempitsempit nk jalan . yg best kat pasar malam ada badut . umairah terexcited . so i buy sekuntum bunga belon for gugurl . 1bentuk just rm2 


keceriaan petang ^_^


 mr.badut wat munga kat cik merah

before pg pasar malam i dh bg tau kat shuamy i x mau beli apaapa just beli makan malam jew . besok br i nak beli takut nnti buah dah x elok bila sampai besok . so kitaowg just beli makanan utk dinner tp rasanya nak pening tgk org .

kesesakan manusia


pelbagai makanan


see umairah dinner apa ?? time ni jam dah pukul 7lbh tp still nmpk cerah .

bila dah kenyangkenyang pewot trus masuk bilik . nak jalan pun x tau kemana sbb hujan di cameron highlands . bertambahtambah sejuk di CH . so tgktgk tv & trus tido utk energy hari esok & last day di CH .


pukul 12.30am umairah dah tido . 

continue entry lagi yew . rasanya korang dah mcm muntah kuning bc cerita CH nie ;) xpew la muntah kuning pun kuning la janji i shuke . HaHaHaHa






PECAH KACA PECAH GELAS, DAH BACA HARAP BALAS {。^___^。}

4 000 comment:

Aeen said...

wahhh....nak gi lagi cameron....ari tu pegi mase pregnant 3 bulan...nak gi lagi la bwk baby nanti..heeheh...

cha said...

ok next time nk pg la opah ni plak haha nama dia rare ok. comel je umairah alololo geram

izla said...

suka nya umairah dalam carrier tu.
topi CH tu pon lawa :)

Wanieys said...

wah bestnyerrr g CH.....comel jer umairah hihi