Ya Allah , kurniakanlah kepada kami daripada pasangan-pasangan hidup kami, dan zuriat-zuriat kami apa sahaja yang menyejukkan mata kami dan jadikanlah kami sebagai ikutan bagi orang-orang yang bertaqwa . amin .

Thursday, 7 June 2012

Perubahan Wajah {。^_^。}

actually i nak tunjuk perubahan wajah my gugurl...sgt2 rindu dgn my gugurl walaupun harihari kami berjumpa & gugurl tepaksa redha kalau dibuli oleh mak dia yg senget ^_^, lg 2 hari gugurl a.k.a LALA (nama samaran yg baru dicipta) akan masuk 7 bulan..cepatnya masa berlalu... so layan la entry begambar hamba yew..


ni wajah gugurl 1 jam besalin...nurse2 yg sambut gugurl ckp gugurl mcm anak cina...actually moyang gugurl CINA ^_^


1 minggu



1 bulan
time LaLa baby, LaLa mcm Boboy ^_^


2 bulan
macho x???? ^_^


3 bulan
wif nenek @ majlis berendoi


4 bulan
rambut gugurl dicukur time umur dia 31/2 bulan sbb atuk nenek x bg cukur sbb nnti mcm boboy...time i paksa suami i cukur sbb rambut gugurl nipis


 5 bulan


6 bulan
i slalu bisingbising dgn gugurl sbb gugurl slalu duduk x sopan...i said
"gugurl, anak perempuan kena sopansopan x bole kangkangkangkang nnti xdew pakwe ngorat", gugurl senyum after dgr i beleterleter, HaHaHa..

 v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


latest pic
i ❤chelsea




PECAH KACA PECAH GELAS, DAH BACA HARAP BALAS {。^___^。}

6 000 comment:

leeza said...

cutenye die!!! rase nam gigit2 je pp bam bam die tu :p

Cikpuan rara said...

yg penting anak awak mmg sgt comels.heee.

Cinta Boolat said...

ieeza : nnti u dpt bb pun cute..hehehe

Cinta Boolat said...

tq cik puan rara

anismelon said...

comel...gerammmm

Puan Ira said...

@anismelon

tq anis ;)