Ya Allah , kurniakanlah kepada kami daripada pasangan-pasangan hidup kami, dan zuriat-zuriat kami apa sahaja yang menyejukkan mata kami dan jadikanlah kami sebagai ikutan bagi orang-orang yang bertaqwa . amin .

Thursday, 31 May 2012

T l E l H l A l R l U

assalammuailaikum..

lamanya x menguhpdate blog nie...rasa labah-labah dah penuh membuat sawang..byk pekara berlaku tp mowd utk becerita belum sampai...so waiting la yew ^_^ , tp ada satu pekara yg arini menyetuh perasaan..rasa nk nagis..sob..sob..sob..TQ ye shuamy..abg membuatkan syg dihargai dan kehadiran abg menyempurnakan hidup syg..

al-kisah : time ira btol2 sarat preggy ira teringin sgt nak makan cupcake & ira request kek tu nak bentuk2 apa..husband kata mana nak cr..i kata, abg pg blog Kak Diba..but shuamy mcm wat x endah jew..dlm ati maybe dia akan beli jgk..ptg tu shuamy i blik keja & i buat muka sweet dpn pintu hope ada adiah...dan....taraaa cupcake i ada...Alhamdulillah x kepunan la bb i.. kek tu sgt sweet & rupanya shuamy i paksa kak diba tu buat kek utk i... dan ada petikan yg diluahkan oleh KaK Diba about my shuamy..i love u Boolat...mmuuuaahhh!!!


credit pic : dmuffinsart


credit pic : dmuffinsart
 
ayat-ayat dr blog kak diba :
 
" yg ni utk ibu mengandung... bagus tau hasben dia, siap kol i tanya blh tak buat kan secepat mungkin sbb wife dia dah na bersalin sgt2 dah... i pun apa lg la kan... i ni kalo org ngandung2 ni i sensitip sket...aaaa... i pun buat kan le ASAP... i kata i buat yg ada kene mengena dgn baby n dia kata ok...."
 
kalau x caye tgk kat SINI ^_^



PECAH KACA PECAH GELAS, DAH BACA HARAP BALAS {。^___^。}

4 000 comment:

Cikpuan rara said...

cantik blog ira skrg =) gud job,mst banyak buat homework neh.

Cinta Boolat said...

hehehe..yeala ^_^ ,nie ada lg homewirk x ciap...kikiki

Norzie hany said...

Salam kenal.
Bestkan masa mengandung mintak apa,pasti dapat.Teringat zaman dulu2...skg anak sis dah besar2.

anismelon said...

comel je..untung dpt suami gitu..:)