Ya Allah , kurniakanlah kepada kami daripada pasangan-pasangan hidup kami, dan zuriat-zuriat kami apa sahaja yang menyejukkan mata kami dan jadikanlah kami sebagai ikutan bagi orang-orang yang bertaqwa . amin .

Friday, 18 May 2012

Gadget Baby

my Nur Balqis Umairah sekarang dah 6 bulan 1 minggu.. ira xdew byk sgt beli barang-barang mainan sbbnya sekejap jew minat tp kalau bg Remote TV item paling suka lagi satu rumah ira small so kalau byk2 mainan lagi la serabut.. kat bawah2 nie gadget utk dia yg bg ira sgt2 berguna & hope she like it ^_^


 ni hadiah daripada atuk & nenek...pink for gugurl...time kecik okey la pakai benda nie..bila umairah dah umo 5bulan dia x mau duduk sbb nak bebas..so last2 simpan jew utk NEXT BABY..HuHuHuhu

ni rupa sebenarnya baby carrier nie..2 in 1
 16-353
Baby Carrier




TollyJoy - Baby Carrier - Red

 

 baby carrier nie sgtsgt berguna sbbnya si gugurl shuka!!!so xrugi beli...

and

last sekali ira beli stroller,dan 3 stroller utk gugurl dlm masa 6 bln...first stroller ira dah beli before ira besalin sbb ada LESS tu yg beli awal...BUT....my baby x shuka duduk dlm stroller tu...bila bubuh je nagis2...so kesian tgk bb nagis..


First Stroller

akhirnya stroller nie telah dijual dgn harga RM200 sbb rasa rugi kalau disimpan jew..tq yew sapa yg membeli.harap2 berpuas hati..second stroller ira beli sbbnya dah x lalu megedong si bulat & stroller nie dipilih oleh cik badan iaitu Nur Balqis Umairah ^_^


Second Stroller

warna oren tu..umairah sgt selesa duduk dalam stroller nie sbb pelapik badan stroller nie xkeras lembut- lembut je macam tilam..masa nak beli tu ira ltk bb dalam stroller n test tolak & tnya gugurl u want, gugurl senyum ^_^ tanda setuju...HeHeHeHe..tp stroller nie x jimat ruang ok...

 Third Stroller
TB503H Cosi Stroller - RED 

ira beli strooler nie sbb nak jimat ruang almaklum keretaku warna hitam kecil mcm tuan badan...HeHeHe.. stroller ni ada 3 pilihan colour Hitam, Perple & Merah..harga stroller nie RM249 dan my gugurl sgt suka sbb pelapik badan dia mcm tilam..


p/s : bg ibu to be yang teringin nak beli stroller, ira rasa beli after besalin...sbb kdg2 baby nie dia suka tgk jalan dan lebih selesa kita gendong dia..nnti kalau dah beli baby x pakai kita rasa rugi.. itu pendapat ira..lain2 org lain2 citarasa..ok done, TQ ^_^
 

161-3ak53
Baby Carrier
161-353
Baby C


PECAH KACA PECAH GELAS, DAH BACA HARAP BALAS {。^___^。}

4 000 comment:

Acik Erna said...

salam kenal ira..comelnya baby girl ira,

Cinta Boolat said...

wslm erna...salam kenal...tq ;)

:: Mrs.Eady :: said...

same la baru je beli stroller sb bdk-bdk dah malas jln....huhuhu..

CikPuan Ira said...

yela...skrg tgk bb besar2 pun dok dlm stroller..sng sikit mak bapak nak membeli..