Ya Allah , kurniakanlah kepada kami daripada pasangan-pasangan hidup kami, dan zuriat-zuriat kami apa sahaja yang menyejukkan mata kami dan jadikanlah kami sebagai ikutan bagi orang-orang yang bertaqwa . amin .

Friday, 2 November 2012

Party oh Party !!!!


lagi berapa hari je my princess ulangtahun , so sgtsgt excited la nak buat something special . kalau dah namanya mak umairah conform la dia lg excited dr smua org . kankankankan . sgtsgt fening nak memikirkan tema almaklum la i bkn ada adik-beradik pompuan smua boy diowng bole diharap memberi sumbangan WANG yg lain NO . kan best kalau ada adik pompuan bole kongsi idea .

sgt-sgt penat kalau nak D.I.Y smua sbb rasanya nie first time nak berD.I.Y. hope smua akan dapat disiapkan . i bkn seorg yg kretif sbb tu i rasa D.I.Y susah kot .

pekara yg perlu i D.I.Y

1) Beg Goodies
2) Tag TQ
3) Candy Buffet
4) Banner 

bila D.I.Y menjd susah bila perlu mencari design, sgt mencabar . so sapa-sapa yg teringin nak membantu boleh la email ira yew . hehehehehehe .....

hopefully segala urusan utk birthday party umairah nnti akan berjalan lancar amin .



 
checklist for birthday party
 
 


PECAH KACA PECAH GELAS, DAH BACA HARAP BALAS {。^___^。}

0 000 comment: