Ya Allah , kurniakanlah kepada kami daripada pasangan-pasangan hidup kami, dan zuriat-zuriat kami apa sahaja yang menyejukkan mata kami dan jadikanlah kami sebagai ikutan bagi orang-orang yang bertaqwa . amin .

Thursday, 29 November 2012

bila sudah 1tahun, byk sgt perubahan .


bila dah setahun mcm-mcm ragam anak nie . bila dah byk ragam mak abah kena la banyak besabar . dulu kalau marah xreti nagis, skrg tau dah . kadang2 nak tegelak tgk ragam si umairah ni . pekara yg nampak sgt perubahannya bila umairah sgt2 aktif . skrg kalau nk pg mkn or supermarket msti cr tmpt mainan sbb bole umpan umairah utk peragai baik .

entry kali nie just nak share muka-muka dewasa & aksi my princess setelah umur 1 year ^_^


 sexy gurl 


aktiviti baru , suka mandi-manda kat luar ^_^


kalau dapat lepas kat supermarket , every kedai nak singgahnya .


 terer mencangkung bila dah 1 year (^_^)


merenung ke masa hadapan :)


 senyumanmu menawan, buat hatiku tertawan !!!


 feveret game . hehehehe





 anak gadis mak dah besar .


kalau dah main, bila nak balik tu mmg la kena paksa . muka umairah apa lg sampai kerut-kerut la x mau ikut balik . bila anak mak dah besar mcm-mcm hal but i still love u gugurl . muuuaaahhhh!!!!!








PECAH KACA PECAH GELAS, DAH BACA HARAP BALAS {。^___^。}

9 000 comment:

cha said...

comel. mesti dh byk akal kan u hee :D

Wawa said...

haaaa. annaila dah 8 bulan pun macam2 perangai die buat mommy daddy die hot. hihihi tp tgh2 hot mst tergelak balik. :p

Sue-Rya Qistina said...

syomelnya!!! nnt dah pandai cakap, bertambah ligatlah dia. hehehe

Mommy_Cha said...

kemain cekci pakai bikini nampak lurah dada yuuu! tergoncang iman mikha kalo nengok nih hihihihi :)
bestnya kalo anak dah boleh berjalan hadoi epatlah mikha jln mama taklarat nak kendong dah nih...sobs!

Kakzakie said...

Kalau menangis tu tanda belum puas bermain. Tapi bila dapat tidur terus lena sebab dah letih..

CikNaa said...

cewah kemain die setahun doh yer.. bile boleh minang neh? hoho.

nuyui a.k.a miss YUI said...

mcm mana pun tetap comel..geram plak yui tgk.

Amanda Suria said...

AMBOI...kecik2 dah pandai cekci eh....shame2 tau...heheheh...sgt comel..

ieda said...

comellll
semakin besar , semakin banyak keletahnyaaa ... biasalah dikk ..
siap sedia aje ;)