Ya Allah , kurniakanlah kepada kami daripada pasangan-pasangan hidup kami, dan zuriat-zuriat kami apa sahaja yang menyejukkan mata kami dan jadikanlah kami sebagai ikutan bagi orang-orang yang bertaqwa . amin .

Thursday, 16 August 2012

Mood Raya Come !!!!


Assalamuailaikum w.b.t & Selamat Sejahtera

mcm mana persiapan raya korang ??? semua dah siap kew ?? ada yg dah start HOLIDAY Raya arini ??? ira still bekerja sampai hari Jumaat but walaupun bekerja dah rasa BERCUTI jew.. HaHaHaHaHa...kita buat office ini bagai kita punya, wakakaka!!


anak gadis ira - umairah potpot

alhamdulillah my princess dah beransur sembuh & mood gugurl telah kembali . i miss u baby . so bila gugurl dah ok mak pun ok . bila semuanya dah ok mood ok & semalam mula operasi gantung langsir, buat biskut, paking baju . HeHeHeHe...tp semalam baru jew paking baju umairah . bila tgk2 balik, tu diaaa bertingkat-tingkat . funny & hepy je rasa sbb dimurahkan rezeki walaupun dlm keadaan sederhana ^_^


koleksi pakaian raya umairah

tq Opah , Nenek , Atuk , Mama Are & Papa Heri sbb belikan pakaian umairah . kalau mak & abah dah x tekira belinya, kikikiki ^_^ . 


 nota raya : selamat hari raya kepada kawan-kawan alam maya ira . maaf kalau ada tersalah bahasa dlm penulisan ira kat belog nie yg ada menguris perasaan anda . sesiapa yg balik ke kampung, periksa kereta & safety rumah terjaga . semoga perjalanan anda selamat yew ... 

sapa nak duit raya ????? i nak bg nie . kalau nak duit raya sila la letak address & full nama korang kat entry nie . insyallah duit raya akan sampai ^____________^ .

offer untuk hari nie (khamis, 16.08.2012) SAHAJA !!!!!!

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!




PECAH KACA PECAH GELAS, DAH BACA HARAP BALAS {。^___^。}

8 000 comment:

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt hari raya sisi..meh2 nak duit raya gak..ngeh3..

MizzTina said...

banyaknyaaaaaaaaa baju diaaa....



ehh, btl² nk bg duit raya ke?

Sue-Rya Qistina said...

wah..raya sakan anak dara tu ye. hehehehe. betul2 ke nak bagi duit raya ni? hehehehehe
dgn x malunya, ni details saya:
Siti Norsuriati Abu Bakar
Tingkat 13, East Wing
Menara MATRADE, Jln Khidmat Usaha
Off Jln Duta
50480 KL

Selamat hari raya sis! semoga selamat pulang ke kampung ya :D

ieda said...

wahh banyak koleksi baju umairah ..
cantik2 lak tuu ;)
x sabar nak beraya nie kan ;)

Wawa said...

sakan umairah beraya tahun ni...sgt byk baju die...jeles...hihi

Wawa said...

sakan umairah beraya tahun ni...sgt byk baju die...jeles...hihi

cha said...

selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin :)

Ros Anis Rusli said...

sonoknya anak gegel...gaun n baju2 comey2..geram j tgk....