Ya Allah , kurniakanlah kepada kami daripada pasangan-pasangan hidup kami, dan zuriat-zuriat kami apa sahaja yang menyejukkan mata kami dan jadikanlah kami sebagai ikutan bagi orang-orang yang bertaqwa . amin .

Thursday, 5 July 2012

Weekend Maveles

hai korang .

cerita ni nak diceritakan time ari isnin tp x dicerita sbb kmpul idea ^_^ .
kdgkdg rasa body nie begerak jam24 utk semua . time cuti utk rest tp mmg x bole nak dok rumah jew , buntu terus otak kalau dok umah . so nsb la last week byk progrm bole buat wit chenta nyawa sy . ari sabtu my bff maried so smua bff ira dak kawin skrg tunggu dwng jd  future mama , so my love @amy mastura & @marzura usaha lebih yew , HaHaHa .. second attend wedding sister my bff time school kawin . kawin dgn inspektor & diowng sgt cute .

sabtu / 30.06.2012
perkahwinan marzura & kerol

selamat pengantin baru sahabatku , semoga kebahagian berpanjangan hingga akir hayat .
lalui kehidupan berumah tangga dgn sabar & penuh kasih sayang .


 tema : biru purple


my bff

for second wedding x smpt nak snap pic la sbb dah letih & otak no idea but tema perkahwinan putih hijau . pasangan sgt cocokcok . hope korang berbahagia hingga akhir hayat ok .

pas abis attend wedding , kitowng balik tp dalam pejalan pewot rasa lapor . hahaha..pewot ni tangki tong dram btol , padahal dah mkn kenyang . sbnrnya i x makan mayak sbb mmg dlm otak mmg nak snggah makan at pizza hut tbtb teringin nak makan pizza yg baru tu pas baca entry cik puan rara omeyomey . mengalahkan ibu mengandung teringinnya nak mkn ^_^


muka yg selalu di ati


eateateat


abaikan muka yg tgh excited dgn pizzanya , i nak tunjuk cheese dia . wauuu!!! menarik & lazat


tq darling sbb sleep , bantal mucuk kena bawak kma saje..

sekian utk ari sabtu so kita akan smbung utk ari ahad ..yeee..


ahad / 01.07.2012
family boolat holiday ^_^ 

ari ahad sbnrnya xdew program , just pikir nak rest kat umah tp disbbkan kitowng adalah family bejalan so rasa kertu je dok umah . bncg punya bncg dn dipersetujui oleh my princess so kitowng pilih Kinta JJ utk main bola bowling ..


 before besukan kena tambah tenaga dulu utk lebih cergas dan berkeyakinan . anda rasa bole ke apa yg i pikir tu ?? x bole ?? ado den kisah .. hahaha


cik bunga intai boboy kat belakang sbb nagisnagis time nak eat . i love u cik bunga ..muaaxx!!!


sentiasa over ma & anak bila senyum ^_^

 abis kitaowg puas makan , berusaha gigih utk bersukan . rasanya hampir 1 year x balingbaling bola bg jatuh pin nie . kali ie just mainmain utk sukasuka jew .. no bertanding ...


pemain jersi 11 winner


 cik bunga bowling


lastlast keadaan betukar , HaHaHa .. bila dah ada anak , tepaksa melayan ragam cik bunga . teringin sgt cik bunga nak main bola jatuh pin nie . so layan kan jew la , kang nagis lagi haru .

so rumusan : sgtsgt suka dengan cuti . plizpliz bg cuti bykbyk lagi ye ... {^◕‿◕^}







PECAH KACA PECAH GELAS, DAH BACA HARAP BALAS {。^___^。}

2 000 comment:

:: Mrs.Eady :: said...

lapar pizza!!

Halimaton Hanafee said...

Lahai comel nya dia pkai head ban...Ni yg buat nak cr head ban bebyk ni