Ya Allah , kurniakanlah kepada kami daripada pasangan-pasangan hidup kami, dan zuriat-zuriat kami apa sahaja yang menyejukkan mata kami dan jadikanlah kami sebagai ikutan bagi orang-orang yang bertaqwa . amin .

Friday, 6 July 2012

My First Contest Baby

Assalamualaikum w.b.t. , Salam 1 Malaysia

alhamdulillah kita diberi kesempatan utk bernafas di bumi yg indah nie . yeee...arini ari Jumaat , besok & lusa cuti , yahooo!!! & arini nak amek adiah menang contest. 

start story ok , aritu i pg TF (supermarket paling havouge kat sg.siput ) , tujuan ke sana nak beli sosej utk yong tau foo tbtb ternampk bb tengah2 tngkp gambar . so tnya promoter "ada apa ni amoi ??" amoi tu kata "ada bb contest johnson baby, ini ari last day" i tgk shuamy, shuamy tgk i . kitaowng mmg tingin nak masuk contest bb tb bila nak msuk jew tarikh tutup . i pun lajulaju ckp nak join .

syarat peyertaan :

: kena beli barang johnson baby rm20 / 1gambar masuk contest , (if nk lebih gmbar masuk contest so kena beli mayak2 barang johnson baby)

 i beli barang dlm rm40/ 4gmbr masuk contest sbb bjaya pujuk promoter tu, brg2 tu x rugi beli sbb kebetulan brg mandian umairah pun dh abis . time tu umairah so simple tp bantai jew la nak masuk contest pnya hal .  nsb la time begambar cantik posepose cik bunga almaklum ngikut prgai ma dia ^_^ . abis photografi masuk stroller trus tido . 

hasil tangkapan ;)

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


 Pemenang Ke - 2 
i love u gugurl




PECAH KACA PECAH GELAS, DAH BACA HARAP BALAS {。^___^。}

4 000 comment:

Kakzakie said...

Eehhh... tahniah umairah comel:) Memang masa itu dia dah siap pakai reben kepala ke atau masa nak shoot photo? Cutelah... patut pun dapat no. 2 berbaloilah.

Tahniah sekali lagi:)

Bazilah (^0^) said...

tahniah baby. kecik2 dah msk competition hehehe :)

Wanieys said...

tahniah...alololo comelnyer dia :)

Hanis Azla said...

Alhamdulillah.. mmg sgt comel.. mmg patutlah menang..