Ya Allah , kurniakanlah kepada kami daripada pasangan-pasangan hidup kami, dan zuriat-zuriat kami apa sahaja yang menyejukkan mata kami dan jadikanlah kami sebagai ikutan bagi orang-orang yang bertaqwa . amin .

Friday, 6 April 2012

Mimpi Snake

gini rupanya ulor yg ira mimpi...mmg ular yg ira mimpi warna hijau & rasa2 mcm kartun

semalam sembang2 dgn shuamy about ular..kalau mimpi ular bla..bla..bla...jd apa..time cerita tu punya la excited,yg shuamy pun tpaksa jew dgr isteri potpetpotpet..lastlast ira mimpi green snake..kejadian mimpi tu mcm lawak...yg pasti ingat ular tu besar & bewarna Hijau mcm Hulk...HeHeHe..pastu tesedar dr mimpi sbb si kecil boolat nak shusu...bila sedar tu bepikir sejenak la,apakah maksud mimpiku td..harap2 jgn la perkara yg x baik..sesampai je opis trus menggunakan perkhidmatan Google utk mendptkan apa mimpi malam td..Alhamdulillah ira dpt keputusan positif..amin...

Tafsir mimpi ira >>> Mimpi melihat ular berwarna, ertinya : Alamat akan memperoleh kebahagiaan.

Kalau korang ada mimpi2 ular & nak mencr maksud korang refer la kat SINI
PECAH KACA PECAH GELAS, DAH BACA HARAP BALAS {。^___^。}

4 000 comment:

ieda said...

ekekke dik
kalau belum kawin memang org tua2 zaman dulu kaitakn dgn jodoh ..
tapi kalau dah kawin .. no komen ekekek ;)

msredcheesecake said...

Saya mmg selalu mimpi cik u tu.... Eee,.. Seram...

Cinta Boolat said...

kak ieda : tu la..bila cari dlm en.goggle rupanya ada gak utk yg dah kawin..so layan jew..hehehe

Cinta Boolat said...

yeke awak...dah kawin lum???kalau lum msti jodoh dh dekat..hehehe