Ya Allah , kurniakanlah kepada kami daripada pasangan-pasangan hidup kami, dan zuriat-zuriat kami apa sahaja yang menyejukkan mata kami dan jadikanlah kami sebagai ikutan bagi orang-orang yang bertaqwa . amin .

Monday, 31 December 2012

Entry Akhir 2012


Majlis Hari Jadi Umairah at Rumah Opah

majlis kali ke-3 dicelebrate utk ulang tahun umairah yg PERTAMA . 3 kali u alls.....korang ada????

ni nak cerita mcm mna bole 3kali sambut . ira n suami adalah anak sulung dan kami adalah menantu sulung bagi 2 keluarga . dan akhir cerita umairah adalah cucu sulung utk keluarga Rahim & Noramin .

itulah alkisah si Nur Balqis Umairah . mak dan abah berdoa semoga umairah menjadi anak dan cucu yg bersyukurerta solehah . amin .

TARIKH : 02.12.2012
TEMPAT : AT RUMAH OPAH CHANDAN DESA
TEMA : SUKANEKA


all deoration ira & suami buat ^_^ .sukaaa!!!


i love candy buffet . !!!!


alhamdulillah ramai hadir . majlis nie buat waktu pagi . breakfast free ok .


makan choclate moist . kek buatan tangan ABAH umairah .


acara rebut kerusi . sampai ada yg terjatuh la sbb nak merebut punya hal ^_^ . korang semua mmg sporting .


acara GADIS JELITA .


bergambar dengan 5 GADIS JELITA . pakai cekak berbulu pink WINNER ^_^




 anak & mak


 
 acara NO.BERTUAH


 


 
 Last sekali acara mak2. rebut balon dalam kolam . hehehehe





PECAH KACA PECAH GELAS, DAH BACA HARAP BALAS {。^___^。}

3 000 comment:

cha said...

wah 3 kali ok. takpela hari tu majlis tak brp jadi kan asalkan celebrate 3 kali haha kau hado kan? :p

CikNaa said...

mcm sukaneka dh ni.hehe.. meriah

D Yatie said...

plan nak candy buffet jugak tapi smpai skrg tak dpt respon dr they ol~so, cancel la nak birthday party arissa