Ya Allah , kurniakanlah kepada kami daripada pasangan-pasangan hidup kami, dan zuriat-zuriat kami apa sahaja yang menyejukkan mata kami dan jadikanlah kami sebagai ikutan bagi orang-orang yang bertaqwa . amin .

Thursday, 6 December 2012

Celebrate birthday umairah .


bila diimbas kembali setahun yg lepas rasa funny je . bayangkan sebelum ira besalin, ira boleh shopping & jalan-jalan lg walapun dah rasa sakit pewot sgt . sehingga la ira berjumpa kakak angkat ira kat GM & dia tegur muka ira pucat so dgn pantas soh suami drive pg hospital sbb rasa nak besalin sgt . bila ingat-ingat pengalaman besalin rasa takut tp bila umairah dah setahun rasa rindu sgt-sgt nak pegang baby kecik .

sebenarnya malam hari jadi umairah ingat nak keluar tp terlebih excited plak tgk cerita Adam & Hawa . so we decide celebrate kat fast food utk sambutan hari jadi umairah utk yg pertama . 


sesampai kat mcd, umairah tidur . so celebrate birthday girl ketika tidur .


abah terlebih excited


Terima kasih Ya Allah atas kurniaan yang terindah ini, semoga Nur Balqis Umairah menjadi anak yang solehah, baik dan menghormati orang tua. Amin.

 kitaowng menghabiskan makanan ini dengan jayanya .





masa birthday umairah nie, belum lagi terpikir pasal GAZA , bila ada perasaan tanggungjawab & kesian terus boikot . so sekarang xpg dah . cuba sedaya upaya yg mampu .

p/s :  nanti ira upadate cerita 1st party umairah yerkkk...




PECAH KACA PECAH GELAS, DAH BACA HARAP BALAS {。^___^。}

3 000 comment:

PUAN SUE said...

dah besar dah..comel dia sleep

Sue-Rya Qistina said...

cepat betul masa berlalu kan. hehehe

CikNaa said...

lepas tu cane? terus bersalin ke?