Ya Allah , kurniakanlah kepada kami daripada pasangan-pasangan hidup kami, dan zuriat-zuriat kami apa sahaja yang menyejukkan mata kami dan jadikanlah kami sebagai ikutan bagi orang-orang yang bertaqwa . amin .

Tuesday, 16 October 2012

cepat masa berlalu pergi!!!


now rasanya smua keadaan berlaku dengan cepat , pejam celik pejam celik dah dekat setahun . bila dah setahun mula la ajukan soalan-soalan emas untuk dijawab ,
example : eehhh..aritu tgk baby ko kecik jew, skrg dah besar . bila nak no.2 pulak ??? ikutkan mmg la teringin tp perlu juga take time utk diri sendiri . actually kalau ikut mmg dah bersedia tp kalau pikir ekonomi , ya Allah rasa takutnya...rasa takut x dpt beri yg terbaik pada anak-anak . 

ekonomi makin lama makin tinggi , kehidupan makin canggih . kalau orang bergaji berangka2 pun xkan cukup utk menghadapi ekonomi sekarang . kadang-kadang terpikir jugak, mcm mana la mak abah kita besarkan anak-anaknya . sungguh la sabar .

bila dah berumahtangga , pastu dah jadi ma , baru dapat rasa mcm mana kesusahan mak abah besarkan ira dulu . bila dipikir-pikirkan balik rasa nak menangis sebab banyak meyusahkan mereka .

actually xdew apa nak diceritakan , cuma bila duduk-duduk buat kerja dalam hujan nie, terkenangkan kehidupan dahulu dan sekarang, terlalu banyak perubahan dan kadang-kadang perubahan tu membawa kesan-kesannya sendiri .

p/s : hargailah masa, kerana berlalunya sesaat itu pergi tiada pengganti utk masa itu =(

next month (09.11.2012) umairah dah setahun . bila dia dah setahun , rindunya nak lihat wajah bila sehari dilahirkan ^___^


muka 30minit selepas kelahiran


setahun ??????
so excited ^_^






PECAH KACA PECAH GELAS, DAH BACA HARAP BALAS {。^___^。}

2 000 comment:

Sue-Rya Qistina said...

betul tu sis. rindu moment mase anak2 msh bayi kan. hehehe :D

aimi adilah said...

waaaaaaaa geram nye tgk baby

terasa macam nak ada baby cpt je =)