Ya Allah , kurniakanlah kepada kami daripada pasangan-pasangan hidup kami, dan zuriat-zuriat kami apa sahaja yang menyejukkan mata kami dan jadikanlah kami sebagai ikutan bagi orang-orang yang bertaqwa . amin .

Wednesday, 1 August 2012

WW - Hello August



mood 'M' still melanda diriku yg boolat nie , tp gagahkan diri utk hilangkan rindu . ada yg rindu ira ??? ada??owh..teharunya ^_^ . bulan yg dinantikan telah muncul . HaHaHa ... 

perkara yg akan berlaku di bulan August utk ira :

1. Gaji!!! ( 1/2best , 1/2 xbest ...kena bejimat nnti gaji bulan 9 lambat oooo.. )
2. Bonus !!!!! (perkara yg dinantikan . TQ PM .)
3. Hari Merdeka (alhamdulillah ...negara Malaysia masih aman)
4. Hari Lahir Mak Tercinta (24.08.2012)



5. paling best RAYAAAAAAAAAAA!!!!! (macam teringin nak KAD RAYA, ada yg nak bg x kat ira??hehehe..) 

alhamdulillah dah 12hari puasa . rasa kejap jew masa berlalu . tahun nie raya sgt Double Best + Double Sedih . taun nie ira beraya bertiga , si nur balqis umairah ahli baru ira & shuamy . so persiapan si umairah lebih excited & umairah pun redho jew apa mak dia nak buatkan dia . HaHaHa.. taun nie jugak ira beraya di kampung shuamy di Pekan, Pahang . owh...sedihnya raya pertama berjauhan dari mak tersayang . rasa sedih sgtsgt..mak..maafkan akak xdpt beraya dengan mak . akak harap mak faham . akak sentiasa menyayangi mak .

 first time balik kampung jauh , perasaan sgt excited nak berbuka dalam JEM , baris panjang2 .. owh..pahang, i'm coming ...wait for me daling ;)


apakah TEMA COLOUR korang tahun nie ???????


ira tema colour .........................ce teka ce teka ^_^ 





PECAH KACA PECAH GELAS, DAH BACA HARAP BALAS {。^___^。}

7 000 comment:

nuyui a.k.a miss YUI said...

semuanya besh tu..

lg stu, isnin ni cuti..hihi.

:: Mrs.Eady :: said...

thn ni pink belacannnn :)

izla said...

kitorang belum ada tema :(

cha said...

paling best dpt bonus huhu. i takde kaler tema lg ni. blur jugak nk pilih :p

IntaNBerliaN said...

bila ada ank mmg psiapn lbh kt ank

azizah :) said...

wah paling best tu gaji n bonus la..boleh shopping raya...hehe untunglah tahun ni bertiga..persiapan mesti lebih kpd anak kan..bestnya!

takpe..maka paham tu tak raya sama dia..biasaah raya kena gilir2 kan..hehe

!k@ said...

kaler purple.. :)