Ya Allah , kurniakanlah kepada kami daripada pasangan-pasangan hidup kami, dan zuriat-zuriat kami apa sahaja yang menyejukkan mata kami dan jadikanlah kami sebagai ikutan bagi orang-orang yang bertaqwa . amin .

Wednesday, 25 July 2012

WW - Isu Logo Kemerdekaan Ke-55


Logo Kemerdekaan Ke-55 tahun 2012


apa pandangan korang lihat LOGO nie ???? sesuai ke tidak ???


info Oh!Artis



PECAH KACA PECAH GELAS, DAH BACA HARAP BALAS {。^___^。}

7 000 comment:

Tentang Kita said...

cam berserabut jer..byk benda yg tak patut ada kt logo tu

Rina Ellisa said...

simple nye -.-'

izla said...

mcm ada yg tak kena.. tapi malas nak pikir serabut2 ni..hehe

:: Mrs.Eady :: said...

ye ke tepati?

Sue-Rya Qistina said...

serabut skit..huhuhu

azizah :) said...

simple sgt..ada orang cakap budak2 sekolah pon boleh buat..

Mummy Akmar said...

Tak setuju! Logo pon nak dipolitikkan.. Hermm..

Salam Kenal Cik Boolat..

Nanti datang ke blog saya yer Queen of The Castle

Nanti follow blog Mummy Akmar yer!

Take Care