Ya Allah , kurniakanlah kepada kami daripada pasangan-pasangan hidup kami, dan zuriat-zuriat kami apa sahaja yang menyejukkan mata kami dan jadikanlah kami sebagai ikutan bagi orang-orang yang bertaqwa . amin .

Friday, 20 July 2012

Ramadhan Al-Mubarak

Assalamualaikum w.b.t. & Salam 1 MALAYSIA 

arini i rasa hari paling indah & besyukur masih bernyawa . hope harihari yg bakal menjelma akan disinari dgn keindahan . amin . semalam masa tgh tgk berita take break sekejap bg laluan tarikh puasa . korang conform ok esok (sabtu) puasa yew . jgn ada yg tersilap bukak periuk tgh ari yew ;)




i harap ramadhan kali nie i dpt berpuasa penuh seperti last year ;) bg ibu to be plk , if x larat berpuasa jgn la teruskan jgk takut terjejas keaadaan bb tptp ibu to be kena try dulu berpuasa don't give up . mulamula kita akan rasa letih tmbahan kalau bb dah besar tp harus mencuba dulu ok .

 
                                R ~ Ramadhan yang dirindu rindukan
                               A ~ Akan hadir membawa seribu rahmat sejuta berkat
                               M ~ Membersih hati dalam meraih Cinta Yang Maha Pencipta
                               A ~ Allahu Robbi ya Rahman ya Rohim
                               D ~ Datangkan kepada kami hari yang dirindu rindukan
                               H ~ Hilangkan kegundahan hati kami saat tibanya hari penuh kemuliaan
                               A ~ Alihkan kesibukan hati kami dari dunia penuh tipuan
                               N ~ Naungilah zahir bathin kami dengan cahaya rahmat dan kasih sayang-Mu.


hope taun nie ramdhan adalah yg terindah utk kita semua . pasni kita banyak2 beramal utk akhirat kita nanti . kalau ada salah silap ira ketika berbelog ira minta maaf dari hati yg ikhlas yew . 

SELAMAT BERPUASA SAHABATKU ;)
Semoga diberi peluang utk bertemu Ramadhan kali ini... insyaAllah..♥



PECAH KACA PECAH GELAS, DAH BACA HARAP BALAS {。^___^。}

13 000 comment:

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt berpose kak..

Hanis Azla said...

Salam ramadhan juga buat cik puan ira dan keluarga.. semoga segala amalan kita diterima olehNYA.. selamat berpuasa..

ieda said...

selamat berpuasa dik
semoga kita mendapat keberkatan di bulan mulia ini ;)

nur anis said...

salam ramadhan..:)

p/s : kalau nak tempah boleh..tapi saya pandai design simple-simple je..:)

Sue-Rya Qistina said...

selamat berpuasa buat awk juga :D

cha said...

selamat menyambut ramadhan :)

Kakzakie said...

Radio IKIM pulak asyik mendayu-dayu nasyid tentang ramadhan. Sayu je kakak dengar.

Selamat berpuasa dik..

Tentang Kita said...

selamat berpuasa....semoga ramadhan kali ini lebih bermakna buat kita

msredcheesecake said...

selamat menyambut ramadhan kareem... muga jadi ramadhan yg terbaik kita insyaAllah...

PUAN SUE said...

salam ramadhan dari kami sekeluarga jugak

izla said...

salam ramadhan, moga ramadhan kali ni lebih baik dr yg sebelumnya :)

kaklong said...

Salam Ramdhan...salm pkenalan sayang dari kak long..:)

Bazilah (^0^) said...

selamat berpuasa dear :) insyaALLAH akan try puasa penuh, amin :)