Ya Allah , kurniakanlah kepada kami daripada pasangan-pasangan hidup kami, dan zuriat-zuriat kami apa sahaja yang menyejukkan mata kami dan jadikanlah kami sebagai ikutan bagi orang-orang yang bertaqwa . amin .

Friday, 13 July 2012

Pening oh Pening

skrg nie ira tgh nak beli gadjet baru utk umairah tp tgh pening nak pilih yg mana . ira nak beli car seat or child safety car seats sbb umairah skrg x bole dok diam dlm keta . so timbul kesusahan bila nak antar pg school a.k.a rumah pegasuh & kalau nak bwk umairah jalan2 susah kalau x bedua dgn abah.




car seat brand MY DEAR



7 colour safety car seat . pilihan ati no.03 or 05 mana lg cantik??

pilihan ati ira nak beli safety car seat sbb murah , bkn apa kalau car seat dah beratusratus blum tntu bb suka . my husband kata x perlu tp i rasa perlu sbb i rasa susah . hem..sudah fening ini kes . korang bole bantu ira x bg pandangan mana yg terOK utk umairah ^_^




PECAH KACA PECAH GELAS, DAH BACA HARAP BALAS {。^___^。}

7 000 comment:

ieda said...

akk suke yg no 3 jugak ! ... cantik ;))

nuyui a.k.a miss YUI said...

beli aje akk..hihi.

Mommy_Cha said...

i suke yg kaler no 6 ala2 burberry gitu! hehehheh..momy cha blikan utk mikhail car seat halford green kiwi...cung wooo!

CikPuan Ira said...

@ieda

yeke kak..no5 x lawa kak..hahaha..mcm suka 5 sbb 3 dh xdew

CikPuan Ira said...

@nuyui a.k.a miss YUI

tgh pikir nak beli car seat or safety car seat . fening la..

CikPuan Ira said...

@Mommy_Cha

mommy cha beli car seat how much??

!k@ said...

ika beli carseat aldo hildago..pakai dari ammar 3bulan..
kalo nak beli safety car seat tu..ika rasa yang kaler purple cantik.. :)