Ya Allah , kurniakanlah kepada kami daripada pasangan-pasangan hidup kami, dan zuriat-zuriat kami apa sahaja yang menyejukkan mata kami dan jadikanlah kami sebagai ikutan bagi orang-orang yang bertaqwa . amin .

Wednesday, 11 July 2012

Hadiah Menang Contest Baby

hai korang ;) ,i'm back dengan penuh semangat dan gembira.takmautakmau sedihsedih lagi ^_^ . ok, hari jumaat lepas ira bawak umairah amek hadiah kat TF . ikutkan promoter tu soh dtg pukul 11am tp i'm late bcoz si kecil tido . so apa bole buat . i pun x jangka la diowng ada wat majlis peyampaian , i ingt amek adiah trus balik tu yg i ignore jew ckp diowng . lastlast shuamy kata 10x diong kol time tu plk shuamy tgh inteview . namaunamau pnjg crita kita start tempek gambar pulak yew . 

dgn ini sy pesembahkan hadiah dimenangi oleh my princess
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
xjumpa lagi ??? hehehe..sj wat korang ati panas jew bila kena scroll , jgn mara haa..

ni adiah dia

 Hamper + Photo

Hamper tu sgtsgt big ok & full dgn barang johnson baby , save bajet mak utk bulanbulan akan datang . bila i tanya promoter sapa tmpat 1st & 3rd . nama diowng x ingat tp bangsa cina . so yg 1st : cina , 2nd : Melayu , 3rd : cina dengan ini anak sy adalah sorang sj melayu yg menang . congrat ye umairah .


bedua lebih cepat utk membuka hadiah
my b o o l a t




my princess , loveusosomuch ^_^




PECAH KACA PECAH GELAS, DAH BACA HARAP BALAS {。^___^。}

1 000 comment:

Cikpuan rara said...

wow sebulan xyah bli brg baby dh.