Ya Allah , kurniakanlah kepada kami daripada pasangan-pasangan hidup kami, dan zuriat-zuriat kami apa sahaja yang menyejukkan mata kami dan jadikanlah kami sebagai ikutan bagi orang-orang yang bertaqwa . amin .

Tuesday, 12 June 2012

Cuti-Cuti Kedah

02/06/2012 - 03/06/2012
(Alor Star, Kedah)

Percutian kali nie x dirancang pun...kebetulan kami pg ke negeri jelapang padi sbb brother my bff weeding.. mula2 bangun pg pun si umairah gerak sbb soh cuci punggung sbb gugurl yakyak..musyuk punya budak kecik ^_^

pastu i pun sakit pewot, lastlast en.shuamy kata mandi trus ajak pg tgk Pesta Vespa at Kuala Kangsar.. i mmg mls nak pg sbbnya panas & takut si umairah x selesa.. i saje2 paking baju takut2 dlm perjalanan ke Kuala bertukar ke Kedah (hope mmg pg Kedah la)...x dijangka mmg jangkaan btol, hebat btol naluri Nur Munirah.. akhirnya kami pun bercuti la di Kedah dan percutian kami sgtsgt BEST...malas nak potpet so u alls layan jew gambar-gambar ok ^_^


 at kenduri 


 at T Hotel


shopping at Alor Star Mall


Menara Alor Star


mama & papa umairah


as_city a.k.a i-city..okey menarik sgtsgt tempat nie, ira x penah jejak lg i-city tp adik i-city pnah jejak..jd la tu ada rupa2 i-city ^_^


bapak riang {^_^}

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


abah + mak = umairah bambam ^_^


PECAH KACA PECAH GELAS, DAH BACA HARAP BALAS {。^___^。}

2 000 comment:

leeza said...

eeeeee geram tgk si kecik ni! comel sgt! rase nak gigit2 jer :p hehehehe~

CikPuan Ira said...

nnti u dpt bb pun mcm tu rasa..nk gigit2